ІНФОРМАЦІЯ ПРО ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ (ЗОШ)
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Котлета рибна | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | риба с/м, цибуля, яйце, борошно, сіль, перець чорний мелений | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | яйце куряче, борошно пшеничне, риба | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | риба с/м-60гр, цибуля-10гр, яйце куряче-5гр, борошно пшеничне-1,5гр, сіль-0,18гр, перець чорний мелений-0,06гр в 60гр-страви. | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | порція-60грам | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 120хв. | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на марміті | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +65°С | ||||||||||
12) інфомація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 60г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Риба тушкована з овочами | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | риба с/м, морква, цибуля, лист лавровий. сіль, паста томатна, олія соняшникова рафінована, вода питна | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | риба | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | риба с/м-100г, морква-15г, цибуля-15г, лист лавровий-0,1г, сіль 0,3г, паста томатна-3г, олія соняшникова рафінована-3г, вода питна-50г в 100г страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція-100грам | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 120хв | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігати на марміті | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та
місцезнаходження імпортера; |
Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +65°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 100г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Салат з молодої капусти, огірків | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | капуста, огірки свіжі, оцет, вода питна, олія соняшникова рафінована, сіль, цукор | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | |||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | капуста свіжа-88г, огірки свіжі-30г, оцет-0,2г, вода питна-0,5г, олія соняшникова рафінована-2,8г, сіль-0,3г, цукор-0,2г в 100г страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 100 грам | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 60 хв. | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на холодильній вітрині при t +2°С-+6°С | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +8°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 100 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Пудинг сирно-яблучний | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | сир кисломолочний, яйце куряче, крупа манна, яблука, олія соняшникова рафінована, масло вершкове 73%, сметана 21%, сіль | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | сметана, сир кисломолочний, яйце куряче, масло вершкове | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | сир кисломолочний-100г, яйце куряче-15г, крупа манна-13г, яблуко-65г, олія соняшникова рафінована-2г, масло вершкове 73%-1г, сметана 21% – 3г, сіль – 0,14г в 150г. страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція -150г | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 60хв. | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на роздаточній плиті при t +65°С | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +55°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 150 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Салат з буряка та чорносливом зі сметаною | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | буряк, сметана 21%, чорнослив, цукор | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | сметана | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | буряк-106г, сметана 21%-10г, чорнослив-5г, цукор-2г в 100г страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 100г | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 60 хв | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на холодильній вітрині при t +2-+6°С | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +8°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 100 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Салат з капустою та морквою | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | капуста, морква, перець чорний мелений, олія соняшникова рафінована, сіль | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | |||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | капуста – 75г, морква-47г, сіль-0,3, перець чорний мелений – 0,1г, олія соняшникова рафінована –г в 100г страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 100г | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 60хв. | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на холодильній вітрині при t +2-+6°С | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +8°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 100 г.
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Макаронні вироби варені | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | макарони, вода питна, масло вершкове 73%, сіль | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | масло вершкове | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | макаронні вироби – 41г, вода питна – 252г, сіль-0,5, масло вершкове-73%-2г в 120г страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 120г | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 120хв. | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на марміті | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +65°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 120г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Гуляш з куриці | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | філе куриці, цибуля, морква, борошно пшеничне, сіль, томатна паста, олія, вода | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | борошно пшеничне | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | філе куриці-83г, цибуля-11г, морква-11г, сіль-0,06г, борошно пшеничне -4г, томатна паста-3г, олія соняшникова рафінована – 3г, вода питна-40г в 100г страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція -100г | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 120хв. | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на марміті | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +65°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 100г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Картопляне пюре | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | картопля, молоко 3,2%, масло вершкове 73%, сіль | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | молоко, масло вершкове | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | картопля-90г, молоко 3,2% – 15г, масло вершкове 73%-2г, сіль-0,5г в 120г страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 120г | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 120хв. | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на роздаточній плиті | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +65°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 120г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Каша гречана | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Крупа гречана, масло вершкове 73%, вода питна, сіль | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | масло вершкове | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | крупа гречана -55г, масло вершкове73%-2г, вода питна-84г, сіль-0,3г | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція-120г | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 120хв | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на марміті | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +65°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 120г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Голубці ліниві | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | філе куриці, рис, цибуля, морква, капуста, олія, сметана 21%, томатна паста, масло вершкове 73%, сіль | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | масло вершкове, сметана | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | філе куриці-60г, рис-7г, цибуля-8г, морква-8г, олія-2г, капуста-70г, сметана-3г, томатна паста-2г, масло вершкове-2г, сіль-0,5г в 120г страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 120 грам | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 120хв | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на роздаточній плиті | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +65°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 120г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Каша в’язка молочна рисова | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | крупа рис, молоко 3,2%, вода питна, цукор, масло вершкове 73%, сіль | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | масло вершкове, молоко | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | крупа рисова-43г, молоко -96г, вода-65г, цукор -7г, масло вершкове 73% -2г, сіль-0,1г. | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 200 грам | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 120хв. | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на роздаточній плиті | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +65°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 200 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Хлібець рибний | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | риба с/м, хліб пшеничний, молоко 3,2%, яйце куряче,олія соняшникова рафінована, сіль. | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | молоко, хліб пшеничний, яйце куряче | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | риба с/м-60г, хліб пшеничний-9г, молоко-12г, яйце куряче-6г, олія соняшникова рафінована-2г. в 60г. страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція-60грам | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 120хв | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на марміті | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +65°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 60г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Тюфтелька рибна з соусом | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | риба с/м, хліб пшеничний, цибуля, борошно, сметана 21% | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | томатна паста, сіль, вода питна, борошно, сметана, пшеничний хліб | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | риба с/м-58г, хліб пшеничний-8г, цибуля-8г, борошно-5г,олія соняшникова-3г, сметана-4г, томатна паста-1г, вода питна-20г | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція-60/20 | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 120хв | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на марміті | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +65°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 60/20
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Горохове пюре | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | горох, вода питна, масло вершкове 73% | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | масло вершкове | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | горох-40г, вода питна-180г, масло вершкове-2г в 120г страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція-120грам | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 120хв. | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на марміті | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +65°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 120г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Банош | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Крупа кукурудзяна, молоко 3,2%, вода питна, сіль масло вершкове 73%, сіль | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | масло вершкове, молоко | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | крупа кукурудзяна-40г, молоко 3,2%-48г, вода питна-42г, масло вершкове-3г, сіль-0,4г в 120г страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція-120грам | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 120хв | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на марміті | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +65°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 120г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Буряк тушкований | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Буряк, цибуля, олія соняшникова рафінована, сіль харчова | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | |||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | буряк-92г, цибуля-17г, олія соняшникова рафінована-9г, сіль харчова-0,2г в 100гр страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 100грам | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 120хв | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається при t від 10 до 30°С | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі 20°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 100г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
Омлет з твердим сиром | |||||||||||
яйце куряче, молоко 3,2%, сир твердий 45%, олія соняшникова рафінована, сіль харчова | |||||||||||
яйце куряче, молоко, сир твердий | |||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | яйце куряче-40г, молоко 3,2%-13,5, сир твердий 47%-7г, олія соняшникова рафінована-2г, сіль харчова-0,2г в 60г страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 60г | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 120хв | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається при t 60°С-75°С | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі 60°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції –
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Львівський сирник з морквою та сметаною | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | сирник кисломолочний, яйце куряче, борошно пшеничне, вершкове масло, крохмаль картопляний, цукор пісок, морква, сметана, сіль, ванільний цукор | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | борошно пшеничне, сир кисломолочний, яйце куряче, вершкове масло, сметана | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | сир кисломолочний-90г, яйце куряче-18г, борошно пшеничне-6г, вершкове масло 73%-3,5г, крохмал картопляний -5,4г, цукор 6г, морква-45г, ванільний цукор-1,5г, сіль-0,3, сметана-20г в 170г страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція 170 грам | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 60хв | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на роздаточній плиті при t 60°С | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +55°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 150г. сметана – 20г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Запіканка сирна | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | сир кисломолочний, крупа манна, цукор, яйце куряче, олія соняшникова, сухарі панірувальні, сметана, ванільний цукор | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | крупа манна, сир кисломолочний, яйце куряче, сухарі панірувальні, сметана | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | сир кисломолочний -114г, крупа манна-9г, цукор -4г, яйце куряче-7г, олія соняшникова-1,8г, сухарі панірувальні-3г, сметана-4г, ванільний цукор-0,3 в 150 г страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція 150грам | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 60хв | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на роздаточній плиті при t 60°С | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +55°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 150г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Мак енд чіз | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Макаронні вироби, сир твердий, сіль, борошно пшеничне, масло вершкове, молоко | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | сир твердий, борошно пшеничне, масло вершкове, молоко | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | макаронні вироби-22,2г, сир твердий 45%-12г, борошно пшеничне-2,7г, масло вершкове 73%-1г, молоко 3,2% -50г в 120г страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 120г | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 60хв | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на роздаточній плиті при t 60°С | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +55°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 120г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Какао з молоком | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | какао-порошок, молоко 3,2%, вода питна | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | молоко | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | како-порошок-3,3г, молоко 3,2%-98г, вода питна-110г | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 200грам | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 120хв | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови викристання (за потреби); | зберігається на роздаточній плиті при t 70°С | ||||||||||
8 найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та мсценаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +65°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції – 200г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Узвар | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | сухофрукти, вода питна | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | |||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | сухофрукти-22,5г, вода питна-220г в страві | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 200грам | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 180хв | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на роздаточній плиті при t 20°С | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +15°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 200г
|
Виога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Чай масала | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | чорний чай, вода питна, молоко 3,2%, ванільний цукор, кориця. | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | молоко | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | чорний чай -0,5г, молоко-120г, вода-84г, ванільний цукор-0,6г, кориця-0,3г в 200г страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 200грам | ||||||||||
6 мінімальний термін придатності або дата “вжити д | 120хв | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на роздаточній плиті при t +70°С | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +65°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 200г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Овочева паелья | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | олія соняшникова рафінована, морква, цибуля, крупа рисова, масло вершкове 72%, томатна паста, сіль, вода питна | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | масло вершкове 72% | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | олія соняшникова -3г, морква-20г, цибуля-18г, крупа рисова45г, масло вершкове 73%-2г, томатна паста-2,5г, сіль-0,5г, вода питна-105г в 150г страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 150грам | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 120хв | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на марміті | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +65°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового пдукту.
|
Маса порції – 150г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||
1) назва харчового продукту; | Каша пшенична (ячнева) | ||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | крупа пшенична (ячнева), вода питна, вершкове масло 73%, сіль | ||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | вершкове масло | ||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | крупа пшенична (ячнева)-48г, вода пшенична-86г,вершкове масло 72%-2г, сіль-0,4г в 120г страви | ||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 120грам | ||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | 120хв | ||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | зберігається на марміті | ||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,
м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10 |
||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | t подачі +65°С | ||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 120г
|