ІНФОРМАЦІЯ ПРО ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ (ЗОШ)

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Котлета рибна
2) перелік інгредієнтів; риба с/м, цибуля, яйце, борошно, сіль, перець чорний мелений
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; яйце куряче, борошно пшеничне, риба
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; риба с/м-60гр,  цибуля-10гр, яйце куряче-5гр, борошно пшеничне-1,5гр, сіль-0,18гр, перець чорний мелений-0,06гр в 60гр-страви.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; порція-60грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 120хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на марміті
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +65°С
12) інфомація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 60г

Білки 9,1г
Жири 1,5г
Вуглеводи 2,1
Енергетична цінність 53 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Риба тушкована з овочами
2) перелік інгредієнтів; риба с/м, морква, цибуля, лист лавровий. сіль, паста томатна, олія соняшникова рафінована, вода питна
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; риба
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; риба с/м-100г, морква-15г, цибуля-15г, лист лавровий-0,1г, сіль 0,3г, паста томатна-3г, олія соняшникова рафінована-3г, вода питна-50г в 100г страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція-100грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 120хв
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігати на марміті
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та

місцезнаходження імпортера;

Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +65°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 100г

Білки 14,1г
Жири 4,62
Вуглеводи 2,78
Енергетична цінність 102 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Салат з молодої капусти, огірків
2) перелік інгредієнтів; капуста, огірки свіжі, оцет, вода питна, олія соняшникова рафінована, сіль, цукор
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст;  
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; капуста свіжа-88г, огірки свіжі-30г, оцет-0,2г, вода питна-0,5г, олія соняшникова рафінована-2,8г, сіль-0,3г, цукор-0,2г в 100г страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 100 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 60 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на холодильній вітрині при t +2°С-+6°С
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +8°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 100 г

Білки 1,74
Жири 3,03
Вуглеводи 5,34
Енергетична цінність 59 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Пудинг сирно-яблучний
2) перелік інгредієнтів; сир кисломолочний, яйце куряче, крупа манна, яблука, олія соняшникова рафінована, масло вершкове 73%, сметана 21%, сіль
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; сметана, сир кисломолочний, яйце куряче, масло вершкове
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; сир кисломолочний-100г, яйце куряче-15г, крупа манна-13г, яблуко-65г, олія соняшникова рафінована-2г, масло вершкове 73%-1г, сметана 21% – 3г, сіль – 0,14г в 150г. страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція -150г
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 60хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на роздаточній плиті при t  +65°С
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +55°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 150 г

Білки 18,04г
Жири 14,0г
Вуглеводи 16,13г
Енергетична цінність 251ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Салат з буряка та чорносливом зі сметаною
2) перелік інгредієнтів; буряк, сметана 21%, чорнослив, цукор
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; сметана
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; буряк-106г, сметана 21%-10г, чорнослив-5г, цукор-2г в 100г страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 100г
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 60 хв
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на холодильній вітрині при t  +2-+6°С
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +8°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 100 г

Білки 1,74г
Жири 2,21г
Вуглеводи 14,15
Енергетична цінність 83 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Салат з капустою та морквою
2) перелік інгредієнтів; капуста, морква, перець чорний мелений, олія соняшникова рафінована, сіль
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст;  
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; капуста – 75г, морква-47г, сіль-0,3, перець чорний мелений – 0,1г, олія соняшникова рафінована –г в 100г страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 100г
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 60хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на холодильній вітрині при t +2-+6°С
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +8°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 100 г.

Білки 1,51г
Жири 3,45г
Вуглеводи 5,83г
Енергетична цінність 64ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Макаронні вироби варені
2) перелік інгредієнтів; макарони, вода питна, масло вершкове 73%, сіль
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; масло вершкове
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; макаронні вироби – 41г, вода питна – 252г, сіль-0,5, масло вершкове-73%-2г в 120г страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 120г
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 120хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на марміті
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +65°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 120г

Білки 4,33г
Жири 1,88г
Вуглеводи 29,22г
Енергетична цінність 155ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Гуляш з куриці
2) перелік інгредієнтів; філе куриці, цибуля, морква, борошно пшеничне, сіль, томатна паста, олія, вода
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; борошно пшеничне
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; філе куриці-83г, цибуля-11г, морква-11г, сіль-0,06г, борошно пшеничне -4г, томатна паста-3г, олія соняшникова рафінована – 3г, вода питна-40г в 100г страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція -100г
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 120хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на марміті
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +65°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 100г

Білки 15,22г
Жири 6,34г
Вуглеводи 7,43г
Енергетична цінність 140 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Картопляне пюре
2) перелік інгредієнтів; картопля, молоко 3,2%, масло вершкове 73%, сіль
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; молоко, масло вершкове
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; картопля-90г, молоко 3,2% – 15г, масло вершкове 73%-2г, сіль-0,5г в 120г страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 120г
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 120хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається  на роздаточній плиті
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +65°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 120г

Білки 2,25г
Жири 2,18г
Вуглеводи 15,42г
Енергетична цінність 93 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Каша гречана
2) перелік інгредієнтів; Крупа гречана, масло вершкове 73%, вода питна, сіль
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; масло вершкове
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; крупа гречана -55г, масло вершкове73%-2г, вода питна-84г, сіль-0,3г
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція-120г
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 120хв
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на марміті
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +65°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 120г

Білки 7,03г
Жири 3,3г
Вуглеводи 35,62г
Енергетична цінність 201ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Голубці ліниві
2) перелік інгредієнтів; філе куриці, рис, цибуля, морква, капуста, олія, сметана 21%, томатна паста, масло вершкове 73%, сіль
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; масло вершкове, сметана
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; філе куриці-60г, рис-7г, цибуля-8г, морква-8г, олія-2г, капуста-70г, сметана-3г, томатна паста-2г, масло вершкове-2г, сіль-0,5г в 120г страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 120 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 120хв
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на роздаточній плиті
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +65°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 120г

Білки 22,17г
Жири 15,06г
Вуглеводи 11,0г
Енергетична цінність 238 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Каша в’язка молочна рисова
2) перелік інгредієнтів; крупа рис, молоко 3,2%, вода питна, цукор, масло вершкове 73%, сіль
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; масло вершкове, молоко
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; крупа рисова-43г, молоко -96г, вода-65г, цукор -7г, масло вершкове 73% -2г, сіль-0,1г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 200 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 120хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на роздаточній плиті
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +65°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 200 г

Білки 8,48г
Жири 8,5г
Вуглеводи 47,67г
Енергетична цінність 315 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Хлібець  рибний
2) перелік інгредієнтів; риба с/м, хліб пшеничний, молоко 3,2%, яйце куряче,олія соняшникова рафінована, сіль.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; молоко, хліб пшеничний, яйце куряче
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; риба с/м-60г, хліб пшеничний-9г, молоко-12г, яйце куряче-6г, олія соняшникова рафінована-2г. в 60г. страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція-60грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 120хв
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на марміті
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +65°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 60г

Білки 11,89г
Жири 4,21г
Вуглеводи 5,21г
Енергетична цінність 106 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Тюфтелька рибна з соусом
2) перелік інгредієнтів; риба с/м, хліб пшеничний, цибуля, борошно, сметана 21%
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; томатна паста, сіль, вода питна, борошно, сметана, пшеничний хліб
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; риба с/м-58г, хліб пшеничний-8г, цибуля-8г, борошно-5г,олія соняшникова-3г, сметана-4г, томатна паста-1г, вода питна-20г
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція-60/20
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 120хв
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на марміті
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +65°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 60/20

Білки 7,82г
Жири 3,8г
Вуглеводи 7,9г
Енергетична цінність 113ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Горохове пюре
2) перелік інгредієнтів; горох, вода питна, масло вершкове 73%
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; масло вершкове
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; горох-40г, вода питна-180г, масло вершкове-2г в 120г страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція-120грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 120хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на марміті
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +65°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 120г

Білки 12,45г
Жири 0,60г
Вуглеводи 18,3г
Енергетична цінність 174 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Банош
2) перелік інгредієнтів; Крупа кукурудзяна, молоко 3,2%, вода питна, сіль масло вершкове 73%, сіль
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; масло вершкове, молоко
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; крупа кукурудзяна-40г, молоко 3,2%-48г, вода питна-42г, масло вершкове-3г, сіль-0,4г в 120г страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція-120грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 120хв
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на марміті
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +65°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 120г

Білки 4,8г
Жири 4,0г
Вуглеводи 33,1г
Енергетична цінність 194 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Буряк тушкований
2) перелік інгредієнтів; Буряк, цибуля, олія соняшникова рафінована, сіль харчова
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст;  
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; буряк-92г, цибуля-17г, олія соняшникова рафінована-9г, сіль харчова-0,2г в 100гр страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 100грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 120хв
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається при t від 10 до 30°С
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі 20°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 100г

Білки 5,68г
Жири 9,1г
Вуглеводи 10,85г
Енергетична цінність 137ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
Омлет з твердим сиром
яйце куряче, молоко 3,2%, сир твердий 45%, олія соняшникова рафінована, сіль харчова
яйце куряче, молоко, сир твердий
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; яйце куряче-40г, молоко 3,2%-13,5, сир твердий 47%-7г, олія соняшникова рафінована-2г, сіль харчова-0,2г в 60г страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 60г
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 120хв
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається при t 60°С-75°С
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі 60°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції –

Білки 7,07г
Жири 8,97г
Вуглеводи 0,92г
Енергетична цінність 113 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Львівський сирник з морквою та сметаною
2) перелік інгредієнтів; сирник кисломолочний, яйце куряче, борошно пшеничне, вершкове масло, крохмаль картопляний, цукор пісок, морква, сметана, сіль, ванільний цукор
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; борошно пшеничне, сир кисломолочний, яйце куряче, вершкове масло, сметана
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; сир кисломолочний-90г, яйце куряче-18г, борошно пшеничне-6г, вершкове масло 73%-3,5г, крохмал картопляний -5,4г, цукор 6г, морква-45г, ванільний цукор-1,5г, сіль-0,3, сметана-20г в 170г страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція 170 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 60хв
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на роздаточній плиті при t 60°С
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +55°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 150г. сметана – 20г

Білки 19,05г
Жири 17,26г
Вуглеводи 23,65г
Енергетична цінність 327 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Запіканка сирна
2) перелік інгредієнтів; сир кисломолочний, крупа манна, цукор, яйце куряче, олія соняшникова, сухарі панірувальні, сметана, ванільний цукор
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; крупа манна, сир кисломолочний, яйце куряче, сухарі панірувальні, сметана
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; сир кисломолочний -114г, крупа манна-9г, цукор -4г, яйце куряче-7г, олія соняшникова-1,8г, сухарі панірувальні-3г, сметана-4г, ванільний цукор-0,3 в 150 г страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція 150грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 60хв
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на роздаточній плиті при t  60°С
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +55°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 150г

Білки 26,02г
Жири 16,28г
Вуглеводи 24,97г
Енергетична цінність 352 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Мак енд чіз
2) перелік інгредієнтів; Макаронні вироби, сир твердий, сіль, борошно пшеничне, масло вершкове, молоко
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; сир твердий, борошно пшеничне, масло вершкове, молоко
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; макаронні  вироби-22,2г, сир твердий 45%-12г, борошно пшеничне-2,7г, масло вершкове 73%-1г, молоко 3,2% -50г в 120г страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 120г
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 60хв
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на роздаточній плиті при t  60°С
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +55°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 120г

Білки 6,2г
Жири 10,2г
Вуглеводи 17,3г
Енергетична цінність 181 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Какао з молоком
2) перелік інгредієнтів; какао-порошок, молоко 3,2%, вода питна
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; молоко
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; како-порошок-3,3г, молоко 3,2%-98г, вода питна-110г
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 200грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 120хв
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови викристання (за потреби); зберігається на роздаточній плиті при t  70°С
8 найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та мсценаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +65°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту

Маса порції – 200г

Білки 6,11г
Жири 5,5г
Вуглеводи 9,85г
Енергетична цінність 112ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Узвар
2) перелік інгредієнтів; сухофрукти, вода питна
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст;  
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; сухофрукти-22,5г, вода питна-220г в страві
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 200грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 180хв
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на роздаточній плиті при t  20°С
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +15°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 200г

Білки 0,3г
Жири 0,9г
Вуглеводи 24,9г
Енергетична цінність 108ккал

 

Виога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Чай масала
2) перелік інгредієнтів; чорний чай, вода питна, молоко 3,2%, ванільний цукор, кориця.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; молоко
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; чорний чай -0,5г, молоко-120г, вода-84г, ванільний цукор-0,6г, кориця-0,3г в 200г страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 200грам
6 мінімальний термін придатності або дата “вжити д 120хв
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на роздаточній плиті при t  +70°С
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +65°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 200г

Білки 3,75г
Жири 3,05г
Вуглеводи 6,36г
Енергетична цінність 77ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Овочева паелья
2) перелік інгредієнтів; олія соняшникова рафінована, морква, цибуля, крупа рисова, масло вершкове 72%, томатна паста, сіль, вода питна
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; масло вершкове 72%
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; олія соняшникова -3г, морква-20г, цибуля-18г, крупа рисова45г, масло вершкове 73%-2г, томатна паста-2,5г, сіль-0,5г, вода питна-105г в 150г страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 150грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 120хв
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на марміті
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +65°С
12) інформація про поживну цінність харчового пдукту.

 

Маса порції – 150г

Білки 44г
Жири 5,4г
Вуглеводи 33,1г
Енергетична цінність 200ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Каша пшенична (ячнева)
2) перелік інгредієнтів; крупа пшенична (ячнева), вода питна, вершкове масло 73%, сіль
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; вершкове масло
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; крупа пшенична (ячнева)-48г, вода пшенична-86г,вершкове масло 72%-2г, сіль-0,4г в 120г страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 120грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; 120хв
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); зберігається на марміті
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Конотопський НВК:ЗОШ І ступеня-ДНЗ,

м.Конотоп; вул.Володимира Шухова, 10

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; t подачі +65°С
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 120г

Білки 48г
Жири 2,4г
Вуглеводи 25,2г
Енергетична цінність 143 ккал

 

 

 

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *